Aktiesport official supplier Johan Cruyff Foundation; Niels Meijer ontvangt eerste officiële Cruyff foundation bal

Aalsmeer, 10 september 2020; 

Aktiesport is official Supplier van de Cruyff Foundation. Niels Meijer, directeur van de Cruyff Foundation nam de eerste bal in ontvangst uit handen van Aktiesport Athlete Tom Vegter. Deze door Aktiesport ontwikkelde ballen worden ingezet voor de openingen van diverse Cruyff Courts en als relatiegeschenk van de foundation. Daarnaast steunt Aktiesport de Cruyff Foundation met een jaarlijkse bijdrage aan de missie van de Cruyff Foundation. Beide partijen bekijken momenteel de mogelijkheden voor een uitbreiding van de samenwerking.

De saamhorigheid van de jeugd en het bevorderen van sport en spel op pleintjes en veldjes is waar Aktiesport voor staat. Renske Jansen, Retail projectmanager; “Wij geloven in onze verantwoordelijkheid de sportparticipatie van de kinderen in Nederland te vergroten, te meer nog in deze uitzonderlijke tijden van afstand. Wij zijn trots supplier te zijn van een partij die kinderen de ruimte geeft het beste uit zichzelf te halen.“

De Cruyff Foundation ontwikkelt sportactiviteiten voor kinderen, overal ter wereld. De Foundation verzorgt ruimte waar kinderen zich kunnen ontwikkelen, ruimte om vrienden te maken én ruimte waar zij hun fysieke en mentale gezondheid kunnen verbeteren. Zij focust zich daarbij op kwetsbare kinderen. Met de sportprojecten voor kinderen met een beperking, de Cruyff Courts en de Schoolpleinen14 geeft de Cruyff Foundation deze kinderen de ruimte.  

Niels Meijer neemt de eerste officiële Aktiesport x Cruyff bal in ontvangst (foto: drWooow)

Aktiesport Athlete Tom Vegter trapt de samenwerking met de Cruyff foundation af (video: drWooow)
NOOT VOOR DE REDACTIE –

OVER SPORTS UNLIMITED RETAIL – Aktiesport maakt samen met Perry deel uit van Sports Unlimited Retail bv (SUR), een dochter van JD Sports Fashion Plc.

AKTIESPORT – Aktiesport heeft het meest actuele, value for money aanbod in voetbal en lifestyle vanuit een digital first focus. Met de beste merken, de nieuwste modellen en smart deals richt de formule zich voornamelijk op de jeugd. Landelijk telt Aktiesport 63 winkels. Het personeel is uitgerust met smart devices die direct toegang geven tot de realtime on- en offline voorraden. Aktiesport vind je online op www.aktiesport.nl, Instagram, Facebook, het Aktiesport blog en via de shopp app.

PERRY SPORT & ADVENTURE – Perry snapt dat sport & adventure een belangrijke verbindende factor is in onze kring van dierbaren. Daarom doet Perry er alles aan zodat mijn familie, vrienden en ik betekenisvolle sport- & vakantiemomenten kunnen beleven. Perry legt de focus op categorieën running, training, football & adventure/ holiday. Perry heeft landelijk 38 winkels. Je vindt Perry online op www.perrysport.nl, Instagram, Facebook, het Perry Blog en via de eigen shop app.

JD SPORTS FASHION PLC – JD Sports Fashion Plc is een toonaangevende multichannel retailer in sport fashion en outdoor merken in Europa, Amerika, Azië, en Australië. De groep heeft meer dan 2.400 winkels in een ruim aantal retailformules en is trots op het feit dat het altijd haar klanten de nieuwste producten van de allerbeste merken biedt.

Voor persinformatie en hoge resolutie beelden/ video – SPORTS UNLIMITED RETAIL bv | Renske Jansen | Project Manager Retail | +316 2073 22 99 | renske.jansen@surbv.com| linkedin.com/in/renskecpjansen/