Aktiesport opent nieuwe winkel in centrum Utrecht

Aktiesport opent nieuwe winkel in centrum Utrecht

Aalsmeer, 22 februari 2019

Aktiesport heeft vandaag in het centrum van Utrecht haar nieuwste winkel geopend aan de Lange Elisabethstraat 17. Tijdens het openingsweekend op 22 en 23 februari zijn er veel mooie akties voor de bezoekers, waaronder 25% korting op de gehele collectie.  Onze Aktiesport Athletes zullen in het centrum van de stad al freestylend de nieuwe winkel aankondigen. Uiteraard kunnen fans met hen op de foto of een handtekening op hun favoriete shirt laten zetten.

Aktiesport heeft landelijk 61 winkels waarvan ruim 25 volgens het nieuwe concept. Het komend jaar zal er gekeken worden naar expansie in key cities zoals Utrecht. De nieuwe winkels kenmerken zich door een stoere uitraling met veel digitale elementen. Het personeel is uitgerust met smart devices die direct toegang geven tot de realtime on- en offline voorraden. 

Vooruitblik 2019

Aktiesport  verwacht een verdere groei te realiseren door het opfrissen van het winkelportfolio en aanscherpen van de strategie. Sports Unlimted Retail bv (SUR), het moederbedrijf van Aktiesport en Perry  ziet de trend van off- naar online verder verschuiven binnen haar unieke omnichannel strategie met hierin komend jaar onder andere een nieuwe propositie voor click & collect en een uitbreiding binnen diverse marketplaces. De verwachting is dat de expansieve omnichannel groei ook in 2019 zal doorzetten. SUR zal investeren in een nieuw CRM-systeem en loyaltyplatform wat zal leiden tot een verbeterde customer journey.


– NOOT VOOR DE REDACTIE –

OVER SPORTS UNLIMITED RETAIL
Perry & Aktiesport maken deel uit van Sports Unlimited Retail bv (SUR), een dochter van JD Sports Fashion Plc. Twee sterke retailformules die verder gaan, waar andere sportretailers stilstaan.

OVER AKTIESPORT
Aktiesport biedt de juiste mix van complete voetbal gear, de laatste styles in streetwear en trends in sneakers met altijd een goede deal. De nieuwste collecties van leading (sport) brands, waaronder Nike, adidas, PUMA, Under Armour, FILA en Starter zijn te vinden bij Aktiesport. Aktiesport vind je online op www.aktiesport.nl, Instagram, Facebook, het Aktiesport blog en via de shopp app. Aktiesport heeft momenteel 62 winkels.

JD Sports Fashion Plc is een toonaangevende multichannel retailer in sport fashion en outdoor merken in Europa, Amerika, Azië, en Australië. De groep heeft meer dan 2.200 winkels in een aantal retailformules en is trots op het feit dat het altijd haar klanten de nieuwste producten van de allerbeste merken biedt.

Voor persinformatie: SPORTS UNLIMITED RETAIL bv | Renske Jansen | Marketing & Communicatie Manager | +31297 330 600 | renske.jansen@surbv.com|