Jan de Rijk Logistics start winkellevering Sports Unlimited Retail

Per 7 juni zal Jan de Rijk Logistics de ruim 90 filialen van Perry en Aktiesport meerdere keren per week gaan bevoorraden.

Belangrijk in de keuze van Sports Unlimited Retail voor Jan de Rijk Logistics was dat het succes van de filialen bij elke besluitvorming bovenaan staat. De jarenlange ervaring van Jan de Rijk Logistics in winkelstraatdistributie zorgt dat zij de behoeften van de retailer begrijpen en hierop inspelen.

Naast de reguliere filiaalbevoorrading kan van de aanvullende diensten internationaal transport en direct2consumer gebruik worden gemaakt; het in deze context zeer toepasselijke ‘one-stop shopping’ concept.  

Wouter Grob, Supply Chain Director Sports Unlimited Retail: Doorslaggevend in het besluit was zeker ook het geleverde totaalconcept. In de verschillende gesprekken welke wij met Jan de Rijk Logistics gehad hebben bleek dat wij een goede klik hebben. Jan de Rijk levert een efficiënte en flexibele netwerkoplossing, heeft sterk geïnvesteerd in digitalisering (waaronder de e-CMR, klanten portal of berichtendienst). Dit maakt dat ook in de winkels het volledige proces zichtbaar wordt.”

Robert Kleppers, Commercial Director Jan de Rijk Logistics: “Sports Unlimited is een geweldig mooie klant met twee sterke formules Perry en Aktiesport. Prachtig dat wij onderdeel kunnen worden van hun verhaal dat helemaal teruggaat naar 1866 als Perry & Co haar eerste winkel opent. Naast een competitieve oplossing voor de uitdagingen van nu, sloten onze gezamenlijke visies op toekomstige distributie vraagstukken goed op elkaar aan. Bereikbaarheid van binnensteden, zero-emissie zones en verdere verduurzaming van de logistiek zullen in de toekomst alleen maar belangrijker worden. Thema’s waaraan we samen met onze klanten toewerken naar een passende oplossing. ”

Over Sports Unlimited Retail

Perry & Aktiesport maken deel uit van de Sports Unlimited Retail (SUR), een dochter van JD Sports Fashion Plc.

JD Sports Fashion Plc is een toonaangevende multichannel retailer in sport fashion en outdoor merken in Europa, USA, Azië en Australië. De groep heeft meer dan 2500 winkels in een aantal retailformules en is trots op het feit dat het altijd haar klanten de nieuwste producten van de allerbeste merken biedt.

Over Jan de Rijk Logistics

Het onderdeel Jan de Rijk Benelux Transport bedient verschillende vooraanstaande non-food retailers in de Benelux en biedt een scala aan oplossingen voor frequente en efficiënte bezorging aan winkelcentra in de binnenstad.

Jan de Benelux Transport  maakt deel uit van Jan de Rijk Logistics; een toonaangevende Europese logistieke dienstverlener, opererend met een moderne vloot van 1.000 voertuigen, intermodale diensten en diverse warehouses voor opslag en handling.