Perry en Aktiesport sluiten tijdelijk alle fysieke winkels in Nederland

Sports Unlimited Retail

Aalsmeer, 19 maart 2020

Perry en Aktiesport zullen, als onderdeel van de JD Group, alle fysieke winkels in Nederland vandaag vanaf 17.00 uur tot nadere berichtgeving sluiten. Het is geen eenvoudige beslissing om te nemen, maar gezien de huidige ontwikkelingen rondom de verspreiding van het COVID-19 virus een onafwendbaar besluit.

Onze teams in de winkels en op kantoor hebben de afgelopen dagen keihard gewerkt om de vele klanten te blijven helpen aan artikelen om thuis te sporten zodat men de komende tijd fit kan blijven. Onze online winkels perrysport.nl en aktiesport.nl blijven open om aan deze vraag te blijven voldoen. Alle orders die voor 21.00uur besteld zijn, zullen wij zo veel mogelijk de volgende dag al kunnen leveren, onze retourtermijn is verlengd.

Het servicekantoor in Aalsmeer werkt met minimale bezetting, de werkzaamheden worden zoveel mogelijk vanuit huis gedaan. Het distributiecentrum is nog operationeel, hier zijn vergaande maatregelen getroffen om de gezondheid van onze medewerkers te garanderen. Enkele winkels, alhoewel gesloten voor publiek, blijven de fulfilment van de online business verzorgen. De klantenservice blijft bereikbaar voor alle vragen.

We zullen de situatie actief blijven volgen en waar nodig verdere maatregelen treffen. De opgave waar we voor staan is ontzettend groot en alleen samen komen we deze moeilijke periode te boven. Wij zijn ongelofelijk trots op al onze medewerkers in deze onvoorstelbare tijden.

– NOOT VOOR DE REDACTIE –

OVER SPORTS UNLIMITED RETAIL
Perry & Aktiesport maken deel uit van Sports Unlimited Retail bv (SUR), een dochter van JD Sports Fashion Plc.

AKTIESPORT
Aktiesport heeft 24/7 het meest actuele, value for money aanbod in voetbal en lifestyle vanuit een digital first focus. Aktiesport heeft de beste merken, nieuwste modellen en smart deals. Aktiesport heeft landelijk 62 winkels waarvan ruim 25 volgens het nieuwe concept. De nieuwe winkels kenmerken zich door een stoere uitstraling met veel digitale elementen. Het personeel is uitgerust met smart devices die direct toegang geven tot de realtime on- en offline voorraden.Aktiesport vind je online op www.aktiesport.nl, Instagram, Facebook, het Aktiesport blog en via de shop app. Aktiesport heeft momenteel 63 winkels.

PERRY SPORT & ADVENTURE

Perry snapt dat sport & adventure een belangrijke verbindende factor is in onze kring van dierbaren. Daarom doet Perry er alles aan zodat mijn familie en vrienden, en ik betekenisvolle sport- & vakantiemomenten kunnen beleven. Perry legt de focus op categorieën running, training, football & adventure/ holiday. Perry heeft landelijk 38 winkels waarvan nu 12 volgens nieuw concept. De flagshipstores in Utrecht en Rotterdam bieden een eigen unieke Experience Box van waaruit verschillende events, trainingen en try outs worden georganiseerd. Je vindt Perry online op www.perrysport.nl, Instagram, Facebook, het Perry Blog en via de eigen shop app. Perry heeft momenteel 37 winkels door heel Nederland.

JD Sports Fashion Plc

JD Sports Fashion Plc is een toonaangevende multichannel retailer in sport fashion en outdoor merken in Europa, Amerika, Azië, en Australië. De groep heeft meer dan 2.400 winkels in een ruim aantal retailformules en is trots op het feit dat het altijd haar klanten de nieuwste producten van de allerbeste merken biedt.

Voor persinformatie: SPORTS UNLIMITED RETAIL bv | Renske Jansen | Projectmanager Retail | +316 2073 22 99 | renske.jansen@surbv.com | linkedin.com/in/renskecpjansen