Werken vanuit het buitenland

Werken in het buitenland bij SUR

De nieuwe campagne voor het werven van medewerkers voor Perry en Aktiesport draait om talent. Train your talent. Embrace your talent. Challenge your talent. Onze Assistent-Recruiter Joyce houdt zich daarmee bezig. Letterlijk: Joyce ontwikkelt haar talent vanuit Perth, Australië!

‘Ruim twee maanden geleden ben ik voor de tweede keer naar de andere kant van de wereld gevlogen. Ditmaal met een extra uitdaging. Naast mijn fulltime job als au pair, ondersteun ik het Recruitmentteam. Ik houd mij parttime bezig met de employer branding van Perry en Aktiesport.

Naast al het werken, blijft er gelukkig ook tijd over om het mooie land te ontdekken. Als ik vrij ben bij het gezin, ga ik er graag op uit. Mijn laptop gaat overal mee naartoe – ik krijg hier zóveel inspiratie voor SUR, dat ik niet zonder wil komen te zitten. Zo heb ik onder andere Facebook advertentie gemaakt op het strand. Of vacatureteksten geschreven in het park. En zoals vandaag, de nieuwe bijbaan-vacatures voor Perry online gezet tussen de kangoeroes. Op deze manier voelt het bijna niet als werken en ik krijg er ontzettend veel energie van.

SUR heeft mij de kans gegeven om mezelf verder te ontwikkelen in recruitment, maar zonder mijn droom om te reizen te laten schieten. Ze zien mijn talent en supporten mij daarin. Ik ben heel blij dat ik deze unieke en gave uitdaging heb gekregen.

Ik wil niemand jaloers maken, maar ik heb een topbaan bij SUR!

Ben je benieuwd wat SUR voor jou kan betekenen? Kijk dan snel bij onze vacatures!